Empowerment

A merész lépés, amelyre a rajongói nem számítottak

“Minden annyira gyorsan történt, ideje volt a drasztikus változásnak.”

Forgalmas és gyors tempójú világunkban a nyár általában az az idő, amikor a gyerekek elmennek az iskolából, utaznak az emberek, esküvők és érettségek történnek, és családi összejövetelek zajlanak. Ez az idő, amikor az őrült munka tempója kissé lelassul, egyszerűen azért, mert a tipikusan vezetõ emberek szünetet tartanak. Ez vezet a vezetőülésbe! Ez lehetőséget ad arra, hogy kihasználja az állásidőt, és jobban pozícionálja magát, hogy teljes játékot tudjon játszani, amikor az ütem visszaáll az ősszel.

Támogatni szeretnék Önt öt stratégiát, hogyan lehet maximalizálni ezt a “szezonot”, amikor Ön vagy mások (ügyfelek, munkatársak, gyártók stb.) Távol vannak, hogy készen álljon arra, hogy “felszámítson” a többi az év!

1. Pihenjen. A periodicitás fogalma azt jelenti, hogy megadja a testének egy ideje a pihenést, az újbóli bekapcsolódást és az újratöltést (vagy edzést), hogy maximális energiát érjen el és olyan eredményeket érjen el, amelyeket szeretne azokban az időszakokban, amikor erősebb erőfeszítést igényel. Ha napi 24 órás sebességgel 150 mph-en halad tovább / heti 7 napon keresztül, akkor kiég. Ennél is fontosabb, hogy nem kapja meg a kívánt eredményeket. Tervezze meg tehát minden nyáron az időt a pihenésre. (Önnek a munka munkatársai számára a pihenés azt jelenti, hogy nincs hangposta, e-mail, nincs ügyfél, nincs „munkamód” és nincs olyan kezdeményezés, amely nem teljesen élvezetes.) Nyaralás közben kapcsolja ki a munkát 100% -kal! Ha igen, akkor kétszer annyira lesz képes teljes kifogyni, amikor visszatér.

2. Tisztítsa meg. A szabadságra való távozása előtti napok remek alkalom, hogy készítsenek magadhoz játéktervet, amikor visszatér. Az indulási dátum olyan határidő, amely valószínűleg nem mozog. Kezdje azzal, hogy kihívja magát az e-mailek rendezésére, hajtsa végre az összes nyomon követést, és indulás előtt zárja be a nyitott hurkokat. Ennek során készítsen egy listát arról, mikor tér vissza, mire fog csinálni. Ha azt akarja, hogy a legtermékenyebb legyen, ütemezze be, hogy mikor fog csinálni, így hamarosan visszatérve folytathatja munka szokásait.

3. Ütemezze a „felzárkózási” időt. Ha képesek vagyunk, engedjék meg egy “bevezetési” tervet, amely személyes időt biztosít az irodában az e-mailek, levelek és más dolgok áthaladására, amelyek eltöltöttek, amikor távol voltak. Az emberek gyakran visszatérnek a teljes ütemtervhez, és nincs idejük “újra letelepedni”, ezért dolgoznak nyaralni. Ellenállni a vágynak, hogy távol tartsa a munkát. Ehelyett tervezd meg az elkerülhetetlen káoszt, amely visszatéréskor fennáll: zárja le a nap egy részét, amikor először tér vissza.

4. Készítsen egy projekt tervet. Ebben a szezonban, ha nem utazik, és az irodában marad, míg mások távol vannak, akkor a “nyári pihenésekben” találhatja magát. Mielőtt még ez a lassabb szezon el sem érne, készítsen egy tervet, amit el szeretne érni a leállási idő alatt. Ez a “szezonon kívüli”. Használja ki ezt az időt a fontos, de nem sürgős projektek végrehajtásához: ez az idő a projektekhez, amelyekre valószínűleg soha nem jutott el, például a webhely frissítéséhez, az olvasáshoz, a személyes fejlesztési osztályok lebonyolításához, stb. ezt az időt fogja felhasználni, hogy készen álljon arra, hogy belemerüljön ezekbe a projektekbe, mihelyt a lassabb szezon beindul.

5. Vedd otthon az “időt”. Vegyen egy hetet otthon. Tegye félre az összes ilyen hosszú távú projektet, házimunkát és az udvari munkákat. Töltsön el egy teljes hétig az összes csalódást és csalódást keltő tolerancia kiküszöbölését, például rögzítse a mindig görbe módon nyomtató nyomtatót, szervezesse be az edényeit és serpenyőit, vásároljon naptárat a család megszervezéséhez, vagy mozgatja a székét, amelyet elfojtott. minden reggel. Tervezze meg egy hétét, ahol a hangsúly a ház és a személyes élet ésszerűsítésére, egyszerűsítésére és megszervezésére összpontosít, hogy az év hátralévő részében előre tudja tölteni!

Ne felejtse el megengedni magának egy valódi pihenést, tisztázza a rendetlenséget, mielőtt elmész, és tervezze meg, hogyan fogja kezelni a visszatérést, hogyan használja hatékonyan az irodában a lassabb szezonot, és otthon rendezze a laza végeket. Ha aktív és szándékos vagy ebben a lassabb szezonban, és alkalmazza a ma itt tárgyalt stratégiákat, akkor is nyerő, sikeres év lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *